Het gaat goed me de Nederlandse economie. Dat is misschien nog wel een understatement. In feite gaat het geweldige met de economie, dat zien we bijvoorbeeld terug in het aantal vluchten dat er vanaf Schiphol vertrekken.

De luchthaven is flink bezig met de uitbreiding en wil dit alleen nog maar verder laten toenemen. Een goed teken natuurlijk. Doordat het zo goed gaat met de economie, gaan mensen ook steeds vaker op vakantie met het vliegtuig. Dat kunnen bijvoorbeeld vluchten zijn naar de Spaanse kust, maar natuurlijk ook naar andere delen van de wereld.

Ga jij binnenkort ook met vakantie en twijfel je nog of je de auto op of nabij Schiphol wilt gaan parkeren? Er is in ieder geval een hoop keuze op dit gebied. Je kunt natuurlijk ook de taxi pakken of je laten afzetten door een familielid, maar met de eigen auto heb je toch een stuk meer vrijheid.

Parkeren op de luchthaven

Op de luchthaven van Schiphol is er heel erg veel plek om je auto te parkeren. Wanneer je via de website van de luchthaven redelijk lang van te voren een reservering maakt, vallen de kosten voor lang parkeren Schiphol heel erg mee.

Het grote voordeel van op de luchthaven zelf parkeren, is het gemak. Vanaf de verschillende parkeerplaatsen gaan er vele bussen heen en weer en nadat je een mooie plek voor je auto hebt uitgezocht kun je snel inchecken voor je vliegtuig. Ook tijdens de terugreis ben je snel weer bij je auto en door de goede organisatie van Schiphol zit je snel op de weg terug naar huis. Wel zo prettig natuurlijk als je net een lange vliegreis achter de rug hebt zitten.

Parkeren rondom Schiphol

Een andere optie die je hebt is om nabij Schiphol te parkeren. Doordat er ieder jaar een enorm aantal mensen naar Schiphol gaat, zijn er ook andere bedrijven gekomen waarbij je de auto kunt parkeren. Dit kan bijvoorbeeld een boer zijn met een groot stuk land en een overdekte schuur, of een andere soort loods waar auto’s kunnen worden geparkeerd.

Het grote voordeel hiervan is dat de kosten doorgaans weer wat lager zijn dan parkeren op Schiphol zelf. De bedrijven zorgen ervoor dat je auto veilig binnen staan en brengen je vervolgens met een busje naar de luchthaven. Zo kun je flink wat geld besparen. Wel is het belangrijk om je goed in te lezen in het bedrijf waar je de auto stalt, soms kan het namelijk wel eens wat minder vlekkeloos verlopen bij de terugreis. Alhoewel het een stuk voordeliger is om de auto op een externe locatie te laten parkeren, kan het voor je eigen gemoedsrust soms beter zijn om iets meer uit te geven en de auto op Schiphol zelf te parkeren.

 

Comments are closed.

Post Navigation